Coöbra

Terug
01 8

Wie: Coöbra, een fusie van Brava en Greenpartners, is een telersvereniging met als doel het commercialiseren van tuinbouwproducten zoals witloof, tomaten, fijne groenten en hard fruit. Het is een coöperatieve vennootschap, volledig in handen van de producenten zelf.Probleem: Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsvoorwaarden in de voedingssector moest Coöbra zijn glas voorzien van een veiligheidsfolie. Zij deden hiervoor reeds tweemaal een beroep op Reprosol.Oplossing: Bij bedrijven in de voedingssector is veiligheidsglas of een veiligheidsfolie op de beglazing verplicht. Hiermee wil men voorkomen dat er bij glasbreuk splinters in de voeding zouden terechtkomen, in dit geval in het fruit en de groenten.
Reprosol bracht hier de veiligheidsfolie SCL PS4 aan, getest volgens de EN 12600. Deze folie voldoet aan de strenge BRC- en HACCP-normen. De klant ontving hiervoor het vereiste attest.
De folie werd vakkundig aangebracht door één van onze plaatsingsteams. Om de mensen niet te hinderen, werd er buiten de normale werkuren gewerkt.

⇒ Reprosol gebruikte bij Coöbra een veiligheidsfolie.

  • 04 6
  • 05 4
  • 02 8
  • 03 8